HANDPICKED

Process of Balance No2 Poster

99,00 kr399,00 kr

Nollställ
✓ Matt Premiumpapper
✓ Extra Hög Kvalitet
✓ Öppet Köp 30 dagar
✓ Fri Frakt Över 299:-

Om Motivet

Abstrakt konstposter med målning i vackra toner skapad med akrylfärg. Motivet matchar du perfekt tillsammans med ‘Process of Balance No1´.

Konstnär: Alexandra JS Design

Konstnären bakom Alexandra JS Design är Alexandra Jöraas Skoogh. ”Jag målar lyrisk abstraktion med luftiga målningar, ofta i mjuka former i beige, grått och vitt. För att skapa djup och dimension jobbar jag med ett stort antal halvt transparenta lager och bygger på så vis upp tavlan från grunden med akrylfärg, fuktiga penslar och en sprayflaska med vatten. Jag har alltid varit väldigt kreativ men också spretig av mig med skapande inom olika områden. Jag gick igenom en svår period och blev tillslut diagnostiserad med bipolär sjukdom vilket skulle komma att prägla mitt bildspråk och meningen med mina verk. Idag målar jag passionerat och nästan uteslutande känslor som går att tolka fritt.”

Process of Balance No2 Poster inramad mot vägg

Äkta Kvalitet

Hos oss på Stilora hittar du snygga posters som ger ett lyxigt intryck till din inredning. Vi kallar våra posters för Art Prints av en anledning. Alla motiv håller hög kvalitet och trycks på ett extra tjockt premiumpapper med perfekt vitbalans och matt ytfinish. Resultatet är konst med enastående färgåtergivning och optimal svärta som lyfter fram dina tavlor på bästa sätt.

Vi lovar att du kommer bli nöjd – om inte har du hela 30 dagars öppet köp.

Artikelnr: 118007AJS Kategorier: , , ,