Fri frakt över 299:-
Här finns 912 produkter för dig

Posters och Tavlor från Stilora

Med våra ledord kreativitet, kvalitet och stil är vi på Stilora stolta över att kunna erbjuda fler än 800 snygga posters som har skapats av begåvade fotografer, kreatörer och konstnärer runt om i världen.

I våra olika kategorier hittar du alltifrån ren fotokonst till vackra illustrationer, akvareller och grafiska prints. Oavsett om du letar efter mer trendriktig eller klassisk konst är chansen stor att du hittar de motiv som just du blir förälskad i.

Snygga Posters för Heminredning

Genom att inreda med snygga posters kan du enkelt lyfta helhetsintrycket och skapa en snabb förändring i heminredningen. Du väljer själv om du vill ha ett par stora tavlor på väggen ovanför soffan eller om du vill skapa din egen snygga tavelvägg med hjälp av flera posters i olika storlekar.

Möjligheterna är många. Med hjälp av posters och tavlor skapar du i själva verket en egen berättelse för varje rum i ditt hem.

Posters är dessutom enkla att byta ut efter trend, humör och säsong. För att alla ska ha möjlighet att inreda med vacker konst erbjuder Stilora posters till låga priser men för den sakens skull tömmar vi inte på kvalitén.

Hög Kvalitet

En annan faktor som gör att våra posters sticker ut är deras överlägsna kvalitet jämfört med vanliga massproducerade posters. När allt kommer omkring vill du inte sitta där med ett konstverk som bleknar snabbt eller vars papper knycklar ihop sig med fula luftbubblor som följd. Alltifrån pappret till själva utskriftstekniken påverkar den slutliga kvalitén på din poster.

Hos Stilora behöver du lyckligtvis aldrig oroa dig för kvalitén. Med över 20 års erfarenhet av inredningsdesign med posters och konsttryck använder vi den mest moderna och avancerade tekniken för att få fram posters som håller allra högsta klass.

Miljövänligt Premiumpapper

Varje poster är tillverkad i Sverige med åldersbeständigt premiumpapper som håller en tjocklek på 290 micron. Papprets yta är matt och särskilt behandlat för att ge en fantastisk svärta och färgåtergivning.

Vi använder detta papper på grund av dess exceptionella utskriftskvalitet, vilket innebär att vi producerar högupplösta bilder med enastående återgivning av färger utan irriterande ljusreflektioner. Det högkvalitativa pappret är också tillräckligt tjockt för att hänga med i vårt utbud av samtida ramar från trä till metall.

Förutom att vårt högsta fokus ligger på våra produkters höga standard är vårt papper självklart miljöcertifierat och kommer från FSC-certifierade skogar, vilket innebär att skogen används ansvarsfullt nu och i framtiden.

Modern tryckteknik

Det är inte bara pappret som spelar roll. Därför använder vi den senaste trycktekniken med ett särskilt pigmenterat bläck som både är miljövänligt och under rätt förhållanden har en hållbarhet mot blekning på upp till 200 år.

Den tryckteknik vi använder håller faktiskt samma standard som används till de konsttryck du många gånger hittar på museum. Med hjälp av modern teknik och effektiv logistik erbjuder vi snygga prints till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella konstverk och tavlor.

Hur inreder man med posters?

Att köpa de snyggaste motiven du hittar räcker inte alltid. Du måste veta vad du ska göra med konstverket för att få fram alla känslor det har att erbjuda. Kanske känner du att detta är en omöjlig uppgift om du har liten eller ingen erfarenhet av konst?

Du behöver verkligen inte vara en expert för att veta hur du ska inreda med dina konstverk. Här delar vi några av våra idéer på hur du kan inreda med posters på ett smart och fantasifullt sätt:

  • Match färgerna i rummet: När du väljer posters för ett rum hjälper det om du föreställer dig hur färgerna i motivet fungerar med din nuvarande inredning. Utgå gärna från färgerna i rummet. Om du inte har så mycket färger i rummet kan du vara mer flexibel i ditt val och istället låta väggkonsten skapa liv i rummet.
  • Lek med färgerna i motivet: Precis som med dina kläder där du matchar färger från olika plagg och skapar en känsla av ordning, elegans och kreativitet, kan du använda samma tankesätt när du väljer färger i ett konstverk. Att välja en av färgerna i en tavla för att bestämma färgen på nästa är ett utmärkt sätt att få den att passa perfekt med omgivningen.
  • Skapa rätt stämning med din konst: Tavlor och posters är ett utmärkt och enkelt sätt att bestämma känslan i ett rum. Dämpade toner och harmoniska naturmotiv skapar en känsla av lugn atmosfär och avkoppling medan djärva och provokativa konstverk skapar en känsla av energi och spänning. Det förstnämnda skulle passa bra i sovrum medan det senare skulle göra sin rätt i ett levande vardagsrum.
  • Skapa kontrast: Lägg till lite drama på din vägg med ett tryck i en färgpalett som skapar skarp och livlig kontrast. Denna enkla designmetod kan till exempel lyfta din marinfärgade vägg med hjälp av ett rosa konstverk, och så vidare. Du väljer helt enkelt färg på din tavla utefter motsatsen till färgen på väggen.
  • Använd speglar: Använd speglar för att spegla dina konstverk från intressanta vinklar för att skapa dramatiska illusioner. Detta trick är perfekt för stora utrymmen med en modern touch, som tamburer eller vardagsrum; där du säkert kommer att fånga dina gästers uppmärksamhet och fascinera dem med din kreativitet.

Med snygga posters och tavlor från Stilora kan du göra ditt hem till ett eget konstgalleri som du kommer att vara stolt över att komma hem till. Tipsen ovan hjälper dig att uppnå fantastiska effekter som får ditt rum att se ut som om det arrangerades av en professionell inredare.

Varukorg

Logga in

Skapa ett konto
Tillbaka till toppen