Stilora.se levererar endast inom Sverige. Dina varor levereras normalt inom 1-3 vardagar om inget annat framgår vid beställningen. Posters och ramar som beställs före klockan 12 skickas normalt redan samma dag. Beställningar lagda på helger skickas tidigast från vårt lager efterkommande måndag. Vid förseningar i leveransen (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta oss via e-post: kontakt@stilora.se.

30 dagars öppet köp

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp på Stilora.se om du meddelar oss inom 30 dagar. Meddelandet om att du vill utnyttja ångerrätten ska skickas till kontakt@stilora.se.

Öppet köp gäller inte vid:
Specialtillverkad produkt som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål. Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt samt på förseglade produkter där förseglingen är bruten.

Villkor för nyttjande av din ångerrätt / öppet köp:
Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till kontakt@stilora.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, aktuellt ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du åtar dig att senast inom 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Vid utnyttjande av öppet köp står du för returfrakt och ansvarar för leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Särskilda villkor vid köp under kampanj:
Om delar ur en beställning ångras där beställningen ingått i en kampanj kan det totala orderbeloppet komma att räknas om före återbetalning. Det innebär att om du ångrar köpet på en vara som ingått i en kampanj med specifika krav (till exempel minsta ordervärde eller köp 3 betala för 2) kan återbetalningsbeloppet bli lägre än produktens pris eller utgå helt om kampanjvillkoren för din order inte längre är uppfyllda.